Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Ajankohtaista

Koronan huomioiminen Joogasalongin toiminnassa kevätkaudella 2021

- Suosituksena on, että jokaisella olisi OMA JOOGAMATTO. Myös muiden tarvitsemiesi välineiden suhteen selkeintä on hankkia/tuoda omat. Mattoja voi ostaa Joogasalongin tarvikekaupasta.  Myös lainamatot ovat käytettävissä, ne pestään jokaisen käyttökerran jälkeen. Lainabolstereihin on tarjolla suojaksi puhtaat pyyhkeet.

- Tuntien osallistujamäärä on max. 8 hlöä/tunti, jolloin toteutuu 1m turvaetäisyys joogaajien välillä.

- Huolellinen käsi- ja yskimishygienia on myös Joogasalongin tiloissa tärkeää!

- KAIKKEIN TÄRKEINTÄ  on, että tunneille ei tulla hengitystieoireisena tai muissa pienissäkään koronaan viittaavissa oireissa tai altistumisepäilyissä, jos niitä on itsellä tai läheisillä.

- Jos Joogasalogissa kotiväellä on oireita/altistumisia, tunnit perutaan, ja siitä tulee ilmoitus tälle sivulle, sekä Hobbydeediin päivitys ja siitä viesti sähköpostiin. HUOM kannattaa ottaa rutiiniksi kurkata tunnille lähtiessä tämä kotisivujen etusivu, sähköposti tai Hobbydeed, jotta viimetingankin peruutukset ovat ennakkoon tiedossasi!

- Kaikki peruutusmaksukäytänteet ovat korona-ajan pois käytöstä. Toki toiveena on, että perut silti mielellään viimeistään kaksi tuntia ennen ne ilmoittautumiset joihin et pääsekään, jotta joku muu saa paikan mahdollisesti täyteen varatulle tunnille. Tuntien minimiosallistujamäärä on 2.