Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Ajankohtaista

Kevään 2024 viikkotunnit ovat maanantaisin, tiistaisin,  torstaisin ja sunnuntaisin.

Viikkotuntiohjelman poikkeukset ja muu ajankohtainen:

  • Lindan tunnit jäävät kesälomalle jo kesäkuun alussa,  sunnuntaimysore 2.6. on viimeinen.
  • Maijan astangatunnit tiistaisin ja Jarnon iyengartunnit maanantaisin jatkuvat juhannukseen saakka.
  • Joogasalonki on kesälomalla kesäretriittiviikkomme jälkeen koko heinäkuun, ja tunnit jatkuvat loman jälkeen sunnuntaista 4.8. alkaen.  Viikkotunnit syyskaudella:  sunnuntaisin Lindan ohjattu astangan alkeistunti ja mysoretunti,  maanantaisin Jarnon ohjaama iyengartunti, ja torstaisin Lindan ohjattu astangan pitkä liikesarja + meditaatio ja pranayama. Lopullinen syysaikataulu julkaistaan viimeistään heinäkuun 25. päivä.

Viikonloppukurssit, teematunnit ja retriitit:

  • Perinteinen kesäretriittimme 6 vrk 24.-30.6.2024 paikan päällä Vääksyssä on täynnä.  
  • Retriitillä Kreikassa lokakuussa 2024 on tilaa! Pidämme yhdessä Frank Kappaksen kanssa astangaretriitin Karpathoksen saarella 2.-8.10.2024. Ilmoittautuminen on alkanut. Lue lisää retriitistä.
  • Seuraava astangan viikonloppukurssi elokuun alussa, pe-su 9.-11.8.  Ohjaajana Linda. Kurssilla käynnistetään voimaa ja vahvistetaan rauhallista keskittymistä ja joogaamisen iloa syyskauden pohjalle. Asanoiden parissa tehdään sekä ohjattua että mysoreharjoitusta, ja asanoiden lisäksi pranayamaharjoitusta. Teemana kurssilla on erityisesti mieli, mielen ja tunteiden säätely joogatessa ja joogan avulla. Lauantai-iltapäivän teematunneilla keskitytään aiheeseen hyödyntäen myös psykoterapian kehokeskeisen työskentelyn avulla mielen säätelyn ymmärrystä ja tekniikoita. Tarkempi ohjelma tulee kurssisivulle pian!

 

Ilmoittautuminen viikkotunneille ja teematunneille:

Joogasalongin ilmoittautumisohjelmaan pääset suoraan tästä:  Slotti-varausohjelmassa ilmoittautuminen on helppoa, ei tarvita tunnusten luomista. 

Tunneille ilmoittautuminen sulkeutuu Slotissa aina edellisenä päivänä, iltatunneilla 24 tuntia ennen aloitusta, aamutunneilla 14 tuntia ennen. Toivomme, että ilmoittaudut ja perut siihen mennessä. Tarvittaessa voit olla myöhemmin yhteydessä ohjaajaan puhelimitse (kts. ohjaajien esittelystä). Tuntien minimiosallistujamäärä on 3.

Lue lisää ilmoittautumisesta.