Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Yksittäiset teematunnit ja syventävät harjoitukset

Viikoittaisten tuntien lisäksi Joogasalongissa on satunnaisia teematunteja ja -kursseja.

 Ilmoittautuminen Slotissa, kuten viikkotunneillekin!

 

 

Grounding Yin

Lauantaisin   2.3. / 27.4. / 1.6.

Klo 18.00-19.30.

Ohjaajana Miila Rahomäki

Pienryhmä, max 7 oppilasta.

Hinta per tunti 25 €,  tai 10x kortista kaksi merkintää.

 

Tuntikuvaus 

Tervetuloa pysähtymään rauhallisen yinjoogaharjoituksen ja lempeän kosketuksen äärelle. 

GroundingYin®️ on tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Hyvin tuetuista asennoissa ollaan n. 10min, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä. 

Kehon ja mielen rentoutuessa stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranevat sekä itsetuntemus vahvistuu. Keho saa vapautua jännityksistä, huolista sekä arkipäivän kiireestä.

Mukaan mahtuu 7 henkilöä. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse, tunti sopii kaikille!

Ilmoittautuminen Slotissa tai Lindalle. 

 


 

Iyengar kurssipäivä la 20.4.

Teemana yläraajat, hartiat ja rintakehä 

Lauantaina  20.4.2024  klo 10-13, 14-16

Ohjaajana Jarno Mäkelä

 

Kurssikuvaus:

Jooga-asanoissa, kuten jokapäiväisessä elämässäkin, yläraajojen käyttö on olennaisessa osassa. Varsinkin käsillä ja sormilla on merkittävät edustusalueet aivojen motorisilla ja sensorisilla kuorilla. Joogassa ajatellaan myös niiden suoraa yhteyttä sydämen alueelle. Käsiemme avulla pystymme ilmaisemaan itseämme ja vaikuttamaan ympäristöömme valtavalla mahdollisuuksien kirjolla.

Kurssilla käymme läpi tyypillisimpiä hartioiden ja yläraajojen kireystiloja ja miten joogan avulla niitä voidaan lievittää. Harjoittelemme tarkoituksenmukaisten lihasten aktivointia ja toisaalta tarpeettoman lihastyön vähentämistä. Tavoitteena on miellyttävämpi, tehokkaampi, kokonaisvaltaisempi ja terapeuttisempi joogaharjoitus.

Perehdymme kurssin alussa hieman alueen anatomiaan. Suurin osa aamupäivän osiosta on jooga-asanoita, mukana jonkin verran myös terapeuttisia harjoitteita. Iltapäivän kaksituntinen ollaan rentouttavien restoratiivisten asanoiden sekä lempeiden hengitysharjoitusten parissa.

 

Kurssi sopii kaikentasoisille joogaajille.

 

13-14 on lounastauko. Joogasalongin perinteen mukaisesti tehdään tämä nyyttäriperiaatteella! Tuo pöytään sellaista, mitä haluat itse syödä ja mitä on helppoa jakaa muiden kanssa. Mieluusti laktoositonta, ja kasvis-kala ruokavalion rajoissa.

 

Hinta: 75€ (sis. ALV:n)

Maksut etukäteen tilille, tai paikan päällä käteisellä, Mobile Paylla (Vääksyn Joogasalonki 53895), Smartumilla, Edenredillä tai Epassilla.

Lindamaria Hyvinvoinnin tukipalvelut (Nordea)   FI62 1471 3000 1093 65,  viitenumero 20190.

 

Ilmoittautumiset Slotissa  tai Lindalle.

Sitovat ilmoittautumiset, peruutusmaksu 11.4. jälkeen puolet kurssimaksusta tai lääkärin todistuksella maksuton peruutus.