Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Heidi ohjaa Joogasalongissa Mindfulness-harjoituksia. 

 

"Hei! 

Nimeni on Heidi ja olen Mindfulness  CFM®-ohjaaja. Mindfulness on hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittamista, uteliaisuutta hetkessä ilmeneviä kokemuksia kohtaan. Harjoitukset ovat muodollisia meditaatioharjoituksia ja epämuodollisia harjoituksia arjen toimissa ja kohtaamisissa. 

Oma harjoitukseni elää arjessani ja olen innokas ja utelias oppimaan ja oivaltamaan uutta. Minulla on ollut ilo osallistua useiden meditaatio-opettajien kursseille ja pitkille retriiteille kymmenen vuoden ajan. Ohjaajakoulutuksen kävin Leena Pennasen johdolla ja omaa harjoittamistani on tukenut mm. Sari Markkanen.

Pidän 8-viikon mindfulness-kursseja (MBRS) sekä yksittäisiä harjoituspäiviä ja tunteja. Olen perehtynyt myös lasten ja nuorten mindfulness-taitojen opettamiseen. 

Opiskelen musiikkiterapeutiksi. Olen erityisen kiinnostunut kehon ja mielen hyvinvoinnista, tunnetyöskentelystä ja vuorovaikutustaitojen harjoittamisesta. Tulevaisuudessa halua yhdistää ohjauksessani sekä mindfulness-harjoituksia että musiikkiterapian menetelmiä. 

Ammatiltani ole erityisluokanopettaja. Mindfulness-harjoituksista olen itse saanut voimavaroja arkeeni, apua lasten ja nuorten ohjaamiseen sekä tärkeiden taitojen opettamiseen. 

Mindfulnessin harjoittaminen on koko elämän mittainen, mielenkiintoinen tutkimusmatka. Tällä matkalla tarvitaan uteliaisuutta, rehellisyyttä, rohkeutta ja huumoriakin. Askel askeleelta edeten on mahdollisuus oppia ja oivaltaa uutta. Yhdessä harjoittaen on kevyempi kulkea!"

 

<3:lla Heidi Järvinen

 

Mindfulness-koulutukseni:

 

Mindfulness -ohjaajakoulutus CFM® 2016-2017: Leena Pennanen

Mindfulness peruskoulutus CFM® (2014): Leena Pennanen

Mindfulness -8viikon kurssi (2012): Sari Markkanen

The Mindfulness in School Project (2013): Maarit Lassander ja Sari Markkanen

Terve oppiva mieli (2019): Susanna Ahvalo ja Kim Wikström

Osallistuminen Jon Kabat-Zinnin luennoille 2017