Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Viikkotunnit

Lue lisää viikkotunneista tältä sivulta alhaalta ja ilmoittaudu mukaan Joogasalongin lempeään tunnelmaan.


Kaikilla viikkotunneilla  ti/ke/to  on sama hinta: kertamaksu 15€  tai 10x kortti 100€.  Saman kalenteriviikon aikana saat osallistua kolmannelle ti/ke/to viikkotunnille maksutta! 

Lue lisää mm. maksutavoista Hinnasto-sivulta


Tiistai

klo 16.45-18.00  Ohjattu alkeet, lyhyt astangan seisomasarja

Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeiskurssin käyneille. Tällä tunnilla tehdään lyhyt astangan asana- eli liikeharjoitus ja loppurentoutus. Tällä tunnilla pääsee hyvin alkuun pitkänkin joogatauon jälkeen ja ohjelma sopii kokeneillekin joogailijoille lyhyenä perusharjoituksena.

Ohjaajana Maija

 

klo 18.15-20.00  Astanga mysore, itsenäinen harjoitus, ohjaus on henkilökohtaista

MYSORE on intialaisen kaupungin nimi. Astangajoogan viime vuosikymmeninä maailmanlaajuiseksi levinnyt opetus on paljolti lähtenyt liikkeelle Mysoresta, Pattabhi Joisin opetuksesta. Joogaharjoitusta tehdään mysoretunnilla perinteisellä tavalla omassa rauhassa, oman hengityksen rytmiä ja voimaa seuraten. Tämä harjoitustyyli on varsinainen joogaan syventymisen muoto. Opettajan antama ohjaus on tällä tunnilla henkilökohtaista. Mysoretunti sopii kaikille vähintään alkeiskurssin käyneille, kaikentasoisille joogaajille, jotka haluavat rohkaistua löytämään hiljaisen joogansa ja opetella luottamusta sisäistä joogiansa kohtaan.

Tunnilla voit tehdä samoja liikesarjoja ja muita joogan harjoituksia, joita olet kursseilla ja ohjatuilla tunneilla oppinut.  Uutena "mysoreharjoittelijana" opit varmasti muistamaan harjoitustasi muutamien mysoretunneilla käymisten myötä paremmin ja paremmin ulkoa. Tule rohkeasti nauttimaan joogailusta omassa rauhassa, hyvässä seurassa ja henkilökohtaisessa opetuksessa!

Ohjaajana Maija 

 

Keskiviikko

klo 17.30-19.00  Kevyt jooga, hatha+astanga liikkeitä hitaasti, sopii myös vasta-alkajille

Tunnilla tehdään hitaasti eri joogasuuntausten asanoita, perinteistä hathajoogaa ja kevyimpiä astangajoogan asanoita. Liikesarjassa on tarkoitus oppia tiedostamaan kehon ja mielen yhteyttä, lisätä kehotietoisuutta, taitoa rauhoittua ja luoda harjoituksen avulla hyvää oloa. 

Tunti sopii kaikille joogasta kiinnostuneille, riittää kun on kiinnostunut tutustumaan omaan itseensä ja on valmis kohtaamaan oman kehon ja mielen. Kevyt jooga ei edellytä aikaisempaa jooga- tai liikuntataustaa, tunnilla haetaan oma vaihtoehto, jos sinulla on liikuntarajoitteita.

Ohjaajana Marjut

 

klo 19.15-20.30  Ohjattu meditaatio ja hengitysharjoitus eli pranayama

Tällä tunnilla ei tehdä joogan liikesarjoja, vaan syvennetään läsnäoloa, rauhaa ja elämänvoimaa keskittymällä joogaharjoitusten meditaatio- ja hengitysharjoituksiin. Tunti soveltuu myös ensikertalaisille ja sellaisille, jotka eivät harjoittele joogan liikesarjoja. 

Ohjaajana Marjut

 

Torstai

klo 16.30-18.00  Ohjattu alkeisjatko, liikkeitä astangan istumasarjan alkuun

Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeisharjoitusta/seisomasarjaa tehneille. 

Astangajoogan harjoituksiin pohjautuvaa tunti, jossa ryhmä tekee harjoituksen yhteisessä hengitysrytmissä ohjattuna sanallisesti.   Tunnin alussa tehdään tietoisen läsnäolon harjoituksia sekä herätellään tietoista hengittämistä, jonka jälkeen joogataan liikesarjaa ohjatusti. Asanaharjoitus pohjautuu alkeiskurssin harjoitukseen (aurinkotervehdykset ja seisomasarja) ja siitä edetään tuntikohtaisesti pidemmälle istumasarjaan ja siltaliikkeisiin. Tunti on liikunnallinen. Liikeharjoitusta tehdessä keskitytään seuraamaan sisäistä kokemusta, seuraamaan ja säätelemään hengitystä, sisäistämään liikkeitä, harjoituksen rytmiä, syviä lihastukia eli bandhoja, tarkennellaan asentojen linjauksia, sekä etsitään joogaharjoitukseen selkeyttä, yhtenäisyyttä ja rauhaa. 

Ohjaajana Maija

 

klo 18.15-20.00  Astanga mysore, itsenäinen harjoitus, ohjaus on henkilökohtaista

Mysoretunti sopii kaikille vähintään alkeiskurssin käyneille, kaikentasoisille joogaajille, jotka haluavat rohkaistua löytämään hiljaisen joogansa ja opetella luottamusta sisäistä joogiansa kohtaan. Tunnilla voit tehdä samoja liikesarjoja ja muita joogan harjoituksia, joita olet kursseilla ja ohjatuilla tunneilla oppinut. Uutena "mysoreharjoittelijana" opit varmasti muistamaan harjoitustasi muutamien mysoretunneilla käymisten myötä paremmin ja paremmin ulkoa. Tule rohkeasti nauttimaan joogailusta omassa rauhassa, hyvässä seurassa ja henkilökohtaisessa opetuksessa!

Ohjaajana Maija

 

 

 

 Jos tunneille osallistuminen mietityttää, voit olla minuun yhteydessä ja katsotaan yhdessä sinulle paras tapa aloittaa! Löydät yhteystietoni täältä.
- Linda