Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Viikkotunnit

TIISTAISIN   

klo 17-18.30  

Alkeisjatkokurssi (ajalla 6.11.-18.12.2018)

Ensikertaisten on suositeltavaa käydä koko alkeis- tai alkeisjatkokurssi järjestyksessä. Kertaajat voivat hyvin ilmoittautua myös yksittäisille tunneille jos tilaa on.    

Alkeiskurssi  8.1.-19.3.2019  10x

(ei tuntia viikolla 9)

 

 Lue näistä johdantokursseista lisää kurssit-sivulta!

 

klo 18.30-20.30 Ohjattu alkeisjatkotunti 

Ohjattu tunti tarkoittaa astangajoogan harjoituksiin pohjautuvaa tuntia, jossa ryhmä tekee harjoituksen yhteisessä hengitysrytmissä ohjattuna sanallisesti. Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeis- tai alkeisjatkokurssin käyneille.  Sisältö pohjautuu alkeiskurssin harjoitukseen ja siitä voidaan edetä tuntikohtaisesti pidemmälle paikalla olevien oppilaiden taitojen ja kokemuksen mukaan. Tunnin alussa voidaan tehdä tietoisen  läsnäolon harjoituksia sekä hengitysharjoituksia, jonka jälkeen joogataan liikesarjaa ohjatusti. Liikeharjoitusta tehdessä keskitytään seuraamaan ja säätelemään hengitystä, sisäistämään liikkeitä, harjoituksen rytmiä, syviä lihastukia eli bandhoja, tarkennellaan asentojen linjauksia, sekä etsitään joogaharjoitukseen selkeyttä, yhtenäisyyttä ja rauhaa.

 

SUNNUNTAISIN

klo 18-20    Mysoretunti 

ja aina kuukauden 1. sunnuntaina illan sijaan aamutunti klo 9.30: ohjattu jatkotason intensiivitunti sekä nyyttäribrunssi harjoituksen jälkeen. 

Syventävä taso. Joogaharjoitusta tehdään mysoretunnilla perinteisellä tavalla omassa tahdissa, oman hengityksen rytmiä ja voimaa seuraten. Tämä harjoitustyyli on varsinainen joogaan syventymisen muoto. Opettajan antama ohjaus on tällä tunnilla yksilöllistä. Sopii kaikille vähintään alkeiskurssin käyneille, kaikentasoisille joogaajille, jotka haluavat rohkaistua löytämään hiljaisen joogansa ja opetella luottamusta sisäistä joogiansa kohtaan. Ohjattu jatkotunti aina kuukauden 1. sunnuntaina sisältää alkeisjatkoharjoituksesta pidemmälle etenevän joogaharjoituksen paikalla olevien oppilaiden taitojen mukaan.

 

 

* ************************************ *

 

Ilmoittautuminen viikkotunneille ja tuntikalenteri Hobbydeed-sivustolla

Jokaiselle tunnille mahtuu max. 10 oppilasta. Ilmoittautuminen viikkotunneille tapahtuu hobbydeed.com-sivuston kautta.  Rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään näet tuntikalenterit, voit ilmoittautua tunneille, näet lomat ja muut poikkeukset ja pääset Joogasalongin postituslistalle: 

hobbydeed.com tunneille ilmoittautuminen tästä

Uusille kävijöille ohjeet rekisteröitymiseen löydät tästä.

 

 

* ************************************ *

 

Hinnat kaikilla viikkotunneilla sekä alkeis- ja alkeisjatkokursseilla samat

kertamaksu 10 €        10x kortti 80 €

Maksuvälineenä käy käteinen, Smartum liikunta- ja kultuuriseteli, Smartum-saldo, sekä tilisiirto. 

 

 

***************************************

 

 

Katso myös kurssit- sivu 

ja kysy lisää 

kontakti (at) lindamaria.fi

044 282 0106 /Linda Taakala

 

Tervetuloa Joogasalongin lämpöön! 

© 2016. Joogasalonki. All Rights Reserved.