Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Viikkotunnit

Ajankohtaista:

 

Joogasalongilla on viikkotunteja tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Kaikille tunneille ilmoittaudutaan Hobbydeed-ohjelmalla (ohjeet sivun alalaidasta) ja kaikilla viikkotunneilla on sama hinta:  kertamaksu 15€  tai  10x kortti 100 €. 

 

SYKSY 2019: 

TIISTAI   

klo 16.30-17.45  Ohjattu alkeet/alkeisjatko, lyhyt astangan liikesarja

Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeiskurssin käyneille ja hyvin myös kokeneillekin joogailijoille.  Sisältö pohjautuu alkeiskurssin harjoitukseen. Tällä tunnilla tehdään lyhyt simppeli asana- l. liikeharjoitus ja loppurentoutus. Ohjaajana Linda

 

 klo 18.00-20.00  Ohjattu alkeisjatkotunti, pitkä liikesarja 

Ohjattu tunti tarkoittaa astangajoogan harjoituksiin pohjautuvaa tuntia, jossa ryhmä tekee harjoituksen yhteisessä hengitysrytmissä ohjattuna sanallisesti. Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeis- tai alkeisjatkokurssin käyneille, sekä kokeneemmille joogaajille.  Sisältö pohjautuu alkeiskurssin harjoitukseen ja siitä voidaan edetään tuntikohtaisesti pidemmälle paikalla olevien oppilaiden taitojen ja kokemuksen mukaan. Tunnin alussa voidaan tehdä tietoisen  läsnäolon harjoituksia sekä hengitysharjoituksia, jonka jälkeen joogataan liikesarjaa ohjatusti. Liikeharjoitusta tehdessä keskitytään seuraamaan ja säätelemään hengitystä, sisäistämään liikkeitä, harjoituksen rytmiä, syviä lihastukia eli bandhoja, tarkennellaan asentojen linjauksia, sekä etsitään joogaharjoitukseen selkeyttä, yhtenäisyyttä ja rauhaa. Ohjaajana Linda

 

TORSTAI

klo 08.00-09.15   Ohjattu alkeet/alkeisjatko, lyhyt astangan liikesarja  !! Syyskauden viimeinen kerta 5.12.

Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeiskurssin käyneille ja hyvin myös kokeneillekin joogailijoille.  Sisältö pohjautuu alkeiskurssin harjoitukseen. Tällä tunnilla tehdään lyhyt simppeli asana- l. liikeharjoitus ja loppurentoutus. Ohjaajana Marjut

  

klo 17.30-19.00  Kevyt jooga, sopii myös vasta-alkajille  !! Syyskauden viimeinen kerta 5.12.

Tunnilla tehdään hitaasti eri joogasuuntausten asanoita, perinteistä hathajoogaa ja kevyimpiä astangajoogan asanoita. Liikesarjassa on tarkoitus oppia tiedostamaan kehon ja mielen yhteyttä, lisätä kehotietoisuutta, taitoa rauhoittua ja luoda harjoituksen avulla hyvää oloa.
Tunti sopii kaikille joogasta kiinnostuneille, riittää kun on kiinnostunut tutustumaan omaan itseensä ja on valmis kohtaamaan oman kehon ja mielen. Kevyt jooga ei edellytä aikaisempaa jooga- tai liikuntataustaa, tunnilla haetaan oma vaihtoehto, jos sinulla on liikuntarajoitteita.

 

klo 19.15-20.15  Ohjattu meditaatio- ja hengitysharjoitustunti

Tällä tunnilla ei tehdä joogan liikesarjoja, vaan syvennetään läsnäoloa, rauhaa ja elämänvoimaa keskittymällä joogaharjoitusten meditaatio- ja hengitysharjoituksiin. Tunti soveltuu hyvin myös ensikertalaisille ja sellaisille, jotka eivät harjoittele joogan liikesarjoja.  

 

SUNNUNTAI

klo 18-20    Mysoretunti, eli yksilöllinen harjoitus, ohjaus on henkilökohtaista

ja aina kuukauden 1. sunnuntaina illan sijaan aamutunti klo 9.30: ohjattu jatkotason intensiivitunti sekä nyyttäribrunssi harjoituksen jälkeen. 

Syventävä taso. Joogaharjoitusta tehdään mysoretunnilla perinteisellä tavalla omassa tahdissa, oman hengityksen rytmiä ja voimaa seuraten. Tämä harjoitustyyli on varsinainen joogaan syventymisen muoto. Opettajan antama ohjaus on tällä tunnilla yksilöllistä. Sopii kaikille vähintään alkeiskurssin käyneille, kaikentasoisille joogaajille, jotka haluavat rohkaistua löytämään hiljaisen joogansa ja opetella luottamusta sisäistä joogiansa kohtaan.

Ohjattu jatkotunti aina kuukauden 1. sunnuntaina sisältää alkeisjatkoharjoituksesta pidemmälle etenevän joogaharjoituksen paikalla olevien oppilaiden taitojen mukaan.

 

 

* ************************************ *

 

Ilmoittautuminen viikkotunneille ja tuntikalenteri Hobbydeed-sivustolla

Jokaiselle tunnille mahtuu max. 10 oppilasta. Ilmoittautuminen viikkotunneille tapahtuu hobbydeed.com-sivuston kautta.  Rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään näet tuntikalenterit, voit ilmoittautua tunneille, näet lomat ja muut poikkeukset ja pääset Joogasalongin postituslistalle: 

hobbydeed.com tunneille ilmoittautuminen tästä

Uusille kävijöille ohjeet rekisteröitymiseen löydät tästä.

 

 

* ************************************ *

Hinnat kaikilla viikkotunneilla samat:

kertamaksu 15 €        10x kortti 100 €

KOLMANNELLE VIIKKOTUNNILLE SAMAN KALENTERIVIIKON AIKANA SAA OSALLISTUA MAKSUTTA! 

 

Maksuvälineenä käy käteinen, Smartum liikunta- ja kultuuriseteli, Smartum-saldo, sekä tilisiirto. 

  

***************************************

 

 

Katso myös kurssit- sivu 

ja kysy lisää 

kontakti (at) lindamaria.fi

044 282 0106 /Linda Taakala

 

Tervetuloa Joogasalongin lämpöön! 

© 2016. Joogasalonki. All Rights Reserved.