Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Viikkotunnit

Ajankohtaista:

 

KEVÄTKAUDEN VIIKKOTUNNIT ALKAVAT 5.1.2020 JA  PÄÄTTYVÄT 28.5. jonka jälkeen on vielä viikon kesäretriitti 22.-28.6.

Joogasalongilla on viikkotunteja tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Kaikille tunneille ilmoittaudutaan Hobbydeed-ohjelmalla (ohjeet sivun alalaidasta) ja kaikilla viikkotunneilla on sama hinta:  kertamaksu 15€  tai  10x kortti 100 €. 

 

KEVÄT 2020: 

 

TIISTAI   

klo 16.30-17.45  Ohjattu alkeet/alkeisjatko, lyhyt astangan liikesarja

Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeiskurssin käyneille ja hyvin myös kokeneillekin joogailijoille.  Sisältö pohjautuu alkeiskurssin harjoitukseen. Tällä tunnilla tehdään lyhyt simppeli asana- l. liikeharjoitus ja loppurentoutus. Ohjaajana Linda

 

 klo 18.00-20.00  Ohjattu alkeisjatkotunti, pitkä astangan liikesarja 

Ohjattu tunti tarkoittaa astangajoogan harjoituksiin pohjautuvaa tuntia, jossa ryhmä tekee harjoituksen yhteisessä hengitysrytmissä ohjattuna sanallisesti. Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeis- tai alkeisjatkokurssin käyneille, sekä kokeneemmille joogaajille.  Tunnin alussa tehdään tietoisen läsnäolon harjoituksia sekä hengitysharjoituksia, jonka jälkeen joogataan liikesarjaa ohjatusti. Asanaharjoitus pohjautuu alkeiskurssin harjoitukseen (aurinkotervehdykset ja seisomasarja) ja siitä edetään tuntikohtaisesti pidemmälle paikalla olevien oppilaiden taitojen ja kokemuksen mukaan. Liikeharjoitusta tehdessä keskitytään seuraamaan ja säätelemään hengitystä, sisäistämään liikkeitä, harjoituksen rytmiä, syviä lihastukia eli bandhoja, tarkennellaan asentojen linjauksia, sekä etsitään joogaharjoitukseen selkeyttä, yhtenäisyyttä ja rauhaa. Ohjaajana Linda

 

TORSTAI

  

klo 17.30-19.00  Kevyt jooga, hatha+astanga liikkeitä hitaasti, sopii myös vasta-alkajille

Tunnilla tehdään hitaasti eri joogasuuntausten asanoita, perinteistä hathajoogaa ja kevyimpiä astangajoogan asanoita. Liikesarjassa on tarkoitus oppia tiedostamaan kehon ja mielen yhteyttä, lisätä kehotietoisuutta, taitoa rauhoittua ja luoda harjoituksen avulla hyvää oloa.
Tunti sopii kaikille joogasta kiinnostuneille, riittää kun on kiinnostunut tutustumaan omaan itseensä ja on valmis kohtaamaan oman kehon ja mielen. Kevyt jooga ei edellytä aikaisempaa jooga- tai liikuntataustaa, tunnilla haetaan oma vaihtoehto, jos sinulla on liikuntarajoitteita. Ohjaajana Marjut

 

klo 19.15-20.30  Ohjattu meditaatio ja hengitysharjoitus eli pranayama

Tällä tunnilla ei tehdä joogan liikesarjoja, vaan syvennetään läsnäoloa, rauhaa ja elämänvoimaa keskittymällä joogaharjoitusten meditaatio- ja hengitysharjoituksiin. Tunti soveltuu hyvin myös ensikertalaisille ja sellaisille, jotka eivät harjoittele joogan liikesarjoja.  Ohjaajana Linda

 

 Meditaatiotunnin sijaan on

YINJOOGAA kolmena torstaina 

16.1. /  20.2. / 12.3.

klo 19.15-20.30: 

Tunnilla keskitytään pysähtymiseen ja läsnäoloon, lempeissä yinjoogan asanoissa, sekä ohjatussa rentoutuksessa. Nämä tunnit sopivat kaikille, myös vasta-alkajille ilman aiempaa joogakokemusta.

Ohjaajana Marjaana

 

SUNNUNTAI

klo 18-20    Mysoretunti, eli yksilöllinen harjoitus, ohjaus on henkilökohtaista

ja aina kuukauden 1. sunnuntaina illan sijaan aamutunti klo 9.30: ohjattu jatkotason intensiivitunti sekä nyyttäribrunssi harjoituksen jälkeen. 

Syventävä taso. Joogaharjoitusta tehdään mysoretunnilla perinteisellä tavalla omassa tahdissa, oman hengityksen rytmiä ja voimaa seuraten. Tämä harjoitustyyli on varsinainen joogaan syventymisen muoto. Opettajan antama ohjaus on tällä tunnilla yksilöllistä. Sopii kaikille vähintään alkeiskurssin käyneille, kaikentasoisille joogaajille, jotka haluavat rohkaistua löytämään hiljaisen joogansa ja opetella luottamusta sisäistä joogiansa kohtaan.

Ohjattu jatkotason aamutunti aina kuukauden 1. sunnuntaina sisältää alkeisjatkoharjoituksesta pidemmälle etenevän joogaharjoituksen paikalla olevien oppilaiden taitojen mukaan. 5.1.2020 tehdään kakkossarjan alkuosan liikkeitä, 2.2. ykkössarjan ensimmäinen puolikas, 1.3. ykkössarjan loppuosa, ja 5.4. taas kakkosarjan alkuosa. 

Ohjaajana Linda

3.5. sunnuntain aamutunnin ohjaa Magnus Appelberg, ja brunssin jälkeen on Magnuksen ohjaama anatomiakeskeinen  2 h minikurssi teemalla - Lantio ja psoas "sielun lihas"

 

* ************************************ *

 

Ilmoittautuminen viikkotunneille ja tuntikalenteri Hobbydeed-sivustolla

Jokaiselle tunnille mahtuu max. 10 oppilasta. Ilmoittautuminen viikkotunneille tapahtuu hobbydeed.com-sivuston kautta.  Rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään näet tuntikalenterit, voit ilmoittautua tunneille, näet lomat ja muut poikkeukset ja pääset Joogasalongin postituslistalle: 

hobbydeed.com tunneille ilmoittautuminen tästä

Uusille kävijöille ohjeet rekisteröitymiseen löydät tästä.

 

 

* ************************************ *

Hinnat kaikilla viikkotunneilla samat:

kertamaksu 15 €        10x kortti 100 €

KOLMANNELLE VIIKKOTUNNILLE SAMAN KALENTERIVIIKON AIKANA SAA OSALLISTUA MAKSUTTA! 

 

Maksuvälineenä käy käteinen, Smartum liikunta- ja kultuuriseteli, Smartum-saldo, sekä tilisiirto. 

  

***************************************

 

 

Katso myös kurssit- sivu 

ja kysy lisää 

kontakti (at) lindamaria.fi

044 282 0106 /Linda Taakala

 

Tervetuloa Joogasalongin lämpöön! 

© 2016. Joogasalonki. All Rights Reserved.